خواص انبه + ۳۰ خاصیت انبه برای سلامتی، پوست و بارداری

 .خواص انبه + 30 خاصیت انبه برای سلامتی، پوست و بارداری

 

  خاصیت انبه برای سلامتی

 


 
سایت فتوکده : سایتی برای همه
 
 

خواص انبه + ۳۰ خاصیت انبه برای سلامتی، پوست

انبه دارای ارزش غذایی بسیار زیادی می باشد

موارد استفاده از انبه بسیار زیاد و متنوع می باشد و در تهیه انواع نوشیدنیها، آب میوه ها، سالاد ها و … کاربرد دارد، در هندوستان از انبه بعنوان پادشاه تمام میوه ها نام برده می شود

انبه در آمریکای جنوبی، مرکزی و آمریکای شمالی، هندوستان و در طول سواحل جنوبی کشور بویژه در استان هرمزگان پرورش داده می شود

فواید انبه چیست

خاصیت انبه برای سلامتی پوست و بارداری

 

خاصیت انبه برای سلامتی

این میوه دارای خواص بسیار زیاد و اعجاب آوری می باشد که در ادامه به خواص درمانی انبه اشاره می کنیم، این فواید در بارداری و کودکان نیز قابل توجه است

افزایش میل جنسی

ویتامین E در افزایش و بهبود عملکرد هورمون های جنسی نقش بسیار زیادی دارد و چون انبه سرشار از ویتامین E است، به افزایش میل جنسی و تقویت توان جنسی منجر می شود.

هضم غذا + سبکی معده

حالت اسیدی معده تا حدودی هضم غذا را با مشکل مواجه می سازد، انبه به دلیل اینکه دارای آنزیم های گوارشی می باشد می تواند به هضم غذا و سبکی آن کمک نماید.

تنظیم انرژی بدن

برای جذب سایر ویتامین‌ ها و مواد معدنی، بدن نیازمند فسفر است تا بتواند جریان انرژی را تنظیم کرده و باعث کاهش درد عضلانی، بعد از یک کار سخت، می‌ شود

تقویت سیستم ایمنی بدن

وجود برخی از ترکیبات مانند فلاونوئیدها و کاروتنوئیدهای در انبه می تواند سیستم ایمنی بدن را در برابر انواع بیماری ها تقویت نماید.

تقویت تمرکز + حافظه

انبه به سبب دارا بودن اسید گلوتامیک می تواند منجر به تقویت حافظه و بالا رفتن سطح تمرکز به ویژه در کودکان و افرادی که تمرکز بالایی ندارند گردد.

تقویت بینایی

انبه سرشار از انواع ویتامین ها و بویژه ویتامین A می باشد از این رو مصرف روزانه آن می تواند سبب تقویت بینایی و بهبود سلامت چشم گردد.

کاهش وزن

مصرف انبه بالاخص مصرف بخش خارجی آن چون دارای خاصیت چربی سوزی می باشد می تواند منجر به سوزاندن چربی های اضافی و کاهش وزن گردد.

کاهش کلسترول

وجود انواع ویتامین ها بویژه ویتامین C و مقدار بالای فیبر موجود در این میوه می تواند منجر به کاهش سطح کلسترول خون گردد.

جلوگیری از آسم

برخی از تحقیقات در سالهای اخیر ارتباط بین ویتامین C و آسم را تایید می کنند از این رو دانشمندان معتقدند وجود درصد بالای ویتامین C در انبه می تواند از بروز آسم جلوگیری نماید.

درمان سنگ کلیه

خواص بسیار زیاد میوه انبه به سبب ترکیبات متنوع و سرشار آن می باشد وجود ویتامین B6 و پتاسیم موجود در ترکیب انبه می تواند در درمان سنگ کلیه و جلوگیری از تشکیل آن مفید فایده باشد.

سلامت و تقویت اسکلت بدن

وجود ویتامین های A و C و همچنین ترکیبات لوپئول در انبه منجر به سلامت و رشد استخوانها شده و التهاب مفاصل را کاهش می دهند.

خاصیت ضد زخم

به سبب وجود ترکیباتی از قبیل تانن ها، فلاونوئیدها و ساپونین ها در انبه که همگی خواص ضد زخم دارند این میوه را در گروه میوه های ضد زخم قرار داده است.

درمان کم خونی

مصرف انبه به سبب خاصیت خون سازی که دارد برای دوران بارداری و قاعدگی بانوان و افراد کم خون توصیه می شود.

تقویت اجزای داخلی بدن

وجود ویتامین C و آهن سرشار موجود در انبه، اجزای داخلی بدن از قبیل معده و روده را تقویت کرده و فعالیت آنها را تنظیم می نماید.

خواص انبه برای پوست

مصرف انبه با داشتن ویتامین های A ، E ، C منجر به روشنی، شادابی و طراوت پوست و مو می گردد و همچنین جوش و آکنه موجود در صورت را از بین می برد.

کمک به دفع گرما

گرفتن آب این میوه و مخلوط کردن آن با آب و شیرین‌ کننده به خنک کردن بدن و جلوگیری از آسیب رسیدن به آن کمک می‌کند.

قلیایی کردن بدن

وجود ترکیبات مفید و کمیابی از قبیل اسید تارتاریک، اسید مالیک و اسید سیتریک (البته در مقدار پایین) منجر به قلیایی شدن بدن و حفظ ذخیره قلیایی بدن کمک می کند.

جلوگیری از سرطان

ترکیبات آنتی‌ اکسیدان انبه از سرطان‌ های روده، سینه، خون و پروستات پیشگیری می‌ کند. این ترکیبات شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیل‌گالات می‌ باشد.

جایگزینی کیک و شیرینی

انبه سرشار از قند می باشد و به طور متوسط در هر ۱۰۰ گرم حاوی ۱۵ گرم قند می باشد این ترکیب می تواند جایگزین مناسبی برای انواع کیک ها و شیرینی جات باشد.

غنی از اسید فولیک

مصرف انبه به سبب وجود فولات یا اسید فولیک موجود در آن برای بارداری سالم و پیشگیری از نقایص مادرزادی حیاتی می باشد. همچنین فولیک اسید از سقط جنین نیز جلوگیری می نماید.

تنظیم فشار خون

وجود درصد بالای پتاسیم موجود در انبه می تواند برای افراد مبتلا به فشار خون مفید باشد و منجر به تنظیم فشار افراد مبتلا به فشار خون گردد.

کمک به سوخت و ساز بدن

پانتوتنیک اسید یکی از ویتامین های گروه B بوده که برای متالبیسم کربوهیدرات ها، چربی ها و پروتئین ها ضروری است.

درمان اسهال

انبه و برگ های آن سرشار از تانن بوده که می تواند در درمان اسهال و دل پیچه های آن نوعی تسکین دهنده قوی باشد.

کمک به توقف خونریزی

انبه سرشار از ویتامین C و کلسیم بوده که با تنگ کردن عروق مویرگی از خونریزی داخل اندام‌ های بدن پیشگیری می نماید.

حفظ سلامت قلب

انبه منبع ویتامین B6 ویتامین C ، ویتامین A و آنتی اکسیدانی موسوم به مانگیفرین است که به تنظیم فشار خون و حفظ آن وکاهش سطح کلسترول کمک کرده و سلامت قلب را تضمین می کند می کند.

تنظیم غده تیروئید

ترکیب سلنیوم با پروتئین سلنوپروتئین در انبه باعث کنترل عملکرد غده‌ی تیروئید می‌شود و نقش فعالی در مراقبت از سیستم ایمنی و غددی بدن دارد.

سلامتی و رشد مو

ویتامین A ، C ، E و همچنین آهن باعث خونرسانی به بافت های پوست سر شده و در ضمن ساخته شدن رنگدانه مو، رشد مو را به همراه دارد.

کاهش التهاب مفاصل

سلنیوم موجود در انبه هم به کاهش درد عضلانی و مفاصلی کمک می کند و هم خطر التهاب مفاصل را کاهش موجب تقویت عضلانی و مفاصلی هم می شود.

خواص انبه برای کودکان

● انبه یکی از میوه های فوق العاده برای مغز کودکان است؛ چرا که حاوی اسید گلوتامیک است که برای کودکانی که عدم تمرکز دارند فوق العاده می باشد.

● انبه دارای آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، بوده که برای سلامتی و رشد نوزادان و کودکان مفید می باشد،

● ویتامین ها و دیگر مواد مغذی موجود در انبه باعث افزایش اشتها و افزایش وزن کودکان می شود.

خواص انبه در بارداری

● انبه برای خانم های باردار و بخصوص کم خون بسیار مفید است به خاطر اینکه سر شار از آهن می باشد.

● انبه کالری بالایی دارد به طوری که می تواند به عنوان یک میان وعده خوب برای سه ماهه اول بارداری که نیاز به کالری بیشتری لازم است مصرف شود. 

● انبه به دلیل مقادیر بالای ویتامین C برای زنان باردارو زنان شیرده بسیار مفید می باشد.

● انبه حاوی مقادیر بالای ویتامین A به رشد جنین کمک زیادی می کند.

موارد منع مصرف

● انبه نارس بدلیل وجود اسید انادردیک باعث ایجاد تورم لب ها، زخم دهانی، استفراغ و اسهال می شود بنابراین از خوردن میوه نارس آن پرهیز نمایید.

● بدلیل وجود آروشیول در انبه ممکن است در برخی از افراد سبب بروز حساسیت پوستی شود.

● ممکن است لاکتس موجودر انبه سبب خارشی موسوم به آلرژیک سنروم لاکتس در بدن شود.

● در افرادی که داروی خاص مثل وارفارین مصرف می کنند ممکن است با مصرف انبه اختلال دارویی بروز کند.

● دلیل قند زیاد انبه توصیه میشود اگر مبتلا به دیابت یا دیابت بارداری هستند، آن را مصرف نکنید.

خاصیت انبه برای سلامتی و پوست | سایت فتوکده

مطلب مفید بود ؟ ۱۰ ۰

شما هم بخوانید