سایت فتوکده

بیلبورد آموزشی جنسی 18+ در تهران با عکس

.

 

  بیلبورد آموزشی جنسی 18+ در تهران با عکس
 

 


 
سایت فتوکده : سایتی برای همه سلیقه ها
 

تبلیغات سلامتی

 

به گزارش سایت فتوکده : تابستان امسال بود که شهرداری تهران کمپین نگار خانه‌ ای به وسعت شهر را کلید زد و تهران به گالری هزار و 600 اثر هنری از هنرمندان داخلی و خارجی تبدیل شد.

 

کمپینی که 10 روز به طول انجامید و باعث شد هیچ بیلبورد تبلیغاتی ‌ای در شهر دیده نشود.حالا چند روزی است که سازمان ‌زیباسازی شهر تهران با راه‌اندازی کمپین «شهروند سالم» با همکاری وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی بیلبورد هایی در ارتباط با حوزه بهداشت و سلامت در سطح شهر نصب کرده است.

 

poster+18-tehran-photokade

 

اما آنچه در این بین اتفاق بزرگی به حساب می‌آید،وجود بیلبورد با موضوع هشدار درباره روابط پرخطر جنسی و انتقال ویروس ایدز است.«حتی یک بار رابطه جنسی محافظت‌ نشده، می‌تواند ویروس اچ‌ آی‌ وی را منتقل کند.» این عبارتی است که در بیلبورد مورد نظر آمده و جای امیدواری است که نصب آن شروعی برای آموزش‌ های شهروندی در سطح کلان در این حوزه باشد.

 

البته برخی رسانه‌ ها این تبلیغ فرهنگی و اجتماعی را «گاف تاسف‌ بار اخلاقی و فرهنگی» برای شهرداری تهران خوانده‌ و لایه دوم معنایی این بیلبورد را قبح‌ زدایی از روابط نامشروع جنسی اعلام کرده‌اند.«رجا نیوز» در حالی به این اقدام شهرداری تاخته و آن را به رسمیت شناختن روابط نامشروع خوانده که به گفته بسیاری از کارشناسان،با روند رو به افزایش ابتلا به ایدز،وجود آموزش‌های این‌ چنینی ضروری است.

 


 

.

.

بیلبورد آموزشی جنسی 18+ در تهران با عکس,گاف در بیلبورد تبلیغاتی تهران,گاف جنسی در بیلبورد تبلیغاتی سطح شهر تهران,گاف تاسف‌ بار اخلاقی و فرهنگی با عکس,گاف در پوستر تبلیغاتی

این مطلب کامل بود ؟ 2 1

مطالب پیشنهادی
نظــرات کاربران