خواص گشنیز + ۲۵ خاصیت گشنیز برای پوست مو و دیابت

خاصیت گشنیز برای پوست و مو لاغری و دیابت

خواص گشنیز برای لاغری چیست خاصیت گشنیز برای پوست مو گشنیز چه خواصی دارد فواید گشنیز برای دیابت و بارداری را در سایت فتوکده می خوانید

خواص گشنیز برای لاغری پوست و سلامتی

گشنیز گیاهی علفی و یکساله به رنگ سبز بوده و از گیاهان خوراکی بوده و از ادویه های پرمصرف در دنیا است و خواص منحصر به فردی برای سلامتی دارد

برگ های گشنیز دارای رایحه خوش و آشنایی بوده و اغلب بصورت خام و خشک شده در آشپزی مورد استفاده قرار می گیرد

گشنیز گیاهی با خواص عالی بوده و حاوی ۱۱ ماده از روغن های اسانسی، مواد معدنی، ویتامین ها و ۶ نوع اسید بوده که برای بدن بسیار مهم می باشند

خواص گشنیز برای پوست و لاغری و کاهش وزن چیست

گشنیز چه خواصی دارد ؟

در زیر ۲۵ خاصیت گشنیز برای سلامتی را می خوانید، این نکته رو توجه کنید گشنیز شباهت زیادی به جعفری دارد اما گشنیز از نظر تعداد برگ کمتر از جعفری می باشد

بهبود دستگاه گوارش

گشنیز دارای رایحه زیاد روغن های اسانسی خود به ترشح خوب آنزیم ها و آب گوارشی در بدن کمک کرده و سیستم گوارش بدن را برای پیش راندن غذا تحریک می کند و باعث بهبود گوارش می شود.

بهبود سلامت استخوان ها

گشنیز حاوی میزان زیادی کلسیم بوده که برای حفظ سلامتی استخوان ها بسیار موثر می باشد.

کلیسم و سایر ترکیباتی که در گشنیز وجود دارد باعث رشد و دوام استخوان ها شده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

جلوگیری از کم خونی

گشنیز از گیاهان حاوی آهن بالا بوده و برای افرادی که به کم خونی دچارند بسیار مفید می باشد. آهنی که در گشنیز وجود دارد عملکرد ارگان های بدن را بهبود بخشیده و سلامتی بدن را ارتقا می دهد.

گشنیز ضد آلرژی

گشنیز حاوی آنتی هسیتامینی قوی بوده که می تواند تب یونجه و آلرژی های فصلی را کاهش دهد. روغن گشنیز اثرات آلرژیک حشرات، غذاها و گیاهان را کاهش داده و تورم خطرناک گلو را رفع می کند.

تنظیم فشار خون

خوردن گشنیز در بیشتر بیماران بطور مثبت فشار خون را کاهش می دهد.

یون های استیل کولین و کلسیم انتقال دهنده عصبی در دستگاه عصبی مرکزی بوده و فشار متقابل این یون ها فشار در رگ های خونی را کاهش می دهد.

کاهش کلسترول

اسیدهایی که در گشنیز وجود دارد در کاهش کلسترول خون بسیار موثر بوده و سطح بالای LDL در خون باعث بروز بیماری های قلبی عروقی می شود.

مصرف گشنیز کلسترول خوب را افزایش داده و از بروز بیماری ها جلوگیری می کند.

کاهش التهابات پوستی

گشنیز دارای سینئول و اسید اینولئیک بوده که از روغن های اسانسی می باشد و دارای خاصیت ضدسرطانی و ضدروماتیسمی بوده و با کاهش التهابات پوستی سلامتی پوست را سبب می شود.

درمان بیماری های پوستی

گیاه گشنیز دارای خواص ضدعفونی کنندگی، ضدقارچی و آنتی اکسیدانی بوده و برای برطرف کردن بیماری های پوستی نظیر خشکی پوست، عفونت های قارچی و اگزما موثر می باشد.

درمان زخم های دهان

در روغن های اسانسی گشنیز سیترنلول وجود دارد که ضدعفونی کننده منحصر به فردی بوده و دارای خاصت ضدمیکروبی بوده و از بروز زخم های دهان جلوگیری کرده و برای درمان آن ها موثر می باشد.

درمان اسهال

در روغن اسانسی گشنیز ترکیباتی مانند لینالول، بورنول بوده که باعث بهبود عملکرد کبد و گوارش شده و ارتباط روده ها را بهتر کرده و در نهایت باعث کاهش اسهال و درمان آن می شود.

خواص گشنیز برای لاغری

گشنیز فواید زیادی برای سلامتی دارد و می توان از آن بصورت پودر شده، خشک یا بصورت تازه و دمنوش استفاده کرد.

مصرف منظم دمنوش گشنیز در کاهش وزن تاثیر زیادی دارد ولی زیاده روی در مصرف آن اعث بروز حساسیت می شود.

حفاظت در برابر سالمونلا

از خطرناک ترین بیماری های غذایی سالمونلا می باشد.

گشنیز دارای سطح بالایی از دودسنال می باشد که یک ترکیب طبیعی است و دو برابر آنتی بیوتیک قدرت دارد به همین دلیل گشنیز باعث پیشگیری از بیماری سالمونلا می شود.

درمان آبله

گشنیز دارای اسیدها و ضدعفونی کننده ها، سم زداها و عناصر ضد میکروبی می باشد.

ویتامین سی و آهن باعث تقویت سیستم ایمنی می شوند. این عناصر از آبله جلوگیری می کنند و کاهنده درد می باشند.

درمان ورم ملتحمه چشم

گشنیز خاصیت ضد عفونی کنندگی بسیار خوبی دارد و دارای خاصیت ضد میکروبی نیز می باشد، که از چشم ها در برابر بیماری های چشمی مثل ورم ملتحمه حفاظت می کند.

آیا می دانید گشنیز خشک چه خواصی دارد

آیا می دانید گشنیز خشک چه خواصی دارد

خاصیت گشنیز برای دیابت

گشنیز اثر تحریک کنندگی بر روی غدد درون ریز دارد که باعث می شود ترشح انسولین از پانکراس افزایش یابد و در نهایت انسولین خون بیشتر می شود.

این کار موجب می شود تا قندخون پایین بیاید و برای درمان بیماری های دیابتی مفید می باشد.

مراقبت از چشم

گشنیز دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و انواع ویتامین ها که از جمله ویتامین ها C و فسفر می باشد.

این خواص گشنیز باعث می شود که از بیماری های بینایی پیشگیری کرده و کشیدگی عضله و فشار روی جشم را کم تر کند.

تنظیم عادت ماهانه

گشنیز یک محرک طبیعی می باشد و باعث تنظیم ترشحات غدد درون ریز می شود. این تاثیر هورمونی به تنظیم چرخه قاعدگی کمک می کند و همچنین باعث کاهش درد این چرخه می شود.

آنتی اکسیدان مناسب

در گشنیز آنتی اکسیدان هایی نظیر اسید کافئیک و اسید کلروژنیک وجود دارد که از فعالیت رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کند.

مصرف منظم گشنیز از ایجاد چین چروک بر روی پوست که ناشی از رادیکال های آزاد است، جلوگیری می کند.

سم زدایی

گیاه گشنیز جهت سم زدایی فلزات سنگین بکار برده می شود و این گیاه در سم زدایی از آلومینیوم و جیوه موثر می باشد. تجمع طولانی مدت فلزات سنگین منجر به زوال عقل، نازایی و اوتیسم می شود.

رفع بی خوابی

گشنیز دارای خواص فوق العاده ای بوده و با دارا بودن فیتونوترینت ها و سایر مواد می تواند مواد شیمیایی که در بدن وجود دارد را متعادل کرده باعث آرامش روان و خواب عمیق می شود.

جلوگیری از سنگ کلیه

گشنیز از گیاهان ادرارآور طبیعی بوده و خطر ابتلا به سنگ های مجاری ادراری را کاهش می دهد. گشنیز با افزایش ادرار، کلیه را سم زدایی کرده و از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می کند.

رایحه طبیعی بدن

گشنیز همانند عامل سم زدا عمل کرده و قادر است بوی بد بدن را که از باکتری ها ناشی می شود را از بین ببرد. خوردن گشنیز از روش های خوب برای رفع بوی بد بدن می باشد.

از بین برنده میکروب ها

در گشنیز الکل وجود دارد که قادر است ویروس را از بین برده و چربی پوست که حاوی میکروارگانیزم است را حل کند. ماده ای که در گشنیز وجود دارد میکروب های غذا را از بین می برد.

ضد افسردگی

گشنیز همانند شکلات حاوی ماده کامفرول بوده که تولید دوپامین و سروتونین را تحریک می کند و این مواد باعث سرحالی می شوند. برای رفع افسردگی مصرف گشنیز بسیار موثر می باشد.

خواص گشنیز برای پوست

برای وعده صبحانه می توان یک قاشق چایخوری پودر گشنیز را بع جو دوسر اضافه کرد و ۳۰% خطر بروز سرطان در این حالت کاهش می یابد.

خوردن گشنیز از پوست در برابر آسیب های ناشی از اشعه ماوراء بنفش محفاظت می کند.

خواص کاهو

خواص گشنیز برای پوست و لاغری چیست | سایت فتوکده

مطلب مفید بود ؟ ۳ ۵

شما هم بخوانید