.
شترمرغ بزرگترین پرنده دنیا و بومی قاره آفریقا می باشد که امروزه تقریباً در اغلب نقاط کره زمین بخصوص ایران به شیوه علمی پرورش داده می شود
گوشت شترمرغ از بهترین و کامل ترین پروتئین ها و سرشار از ویتامین های خانواده B می باشد و حتی ناخن آن در صنعت دارویی و صنعتی کاربرد دارد
در ادامه مهمترین خواص گوشت شترمرغ مورد بررسی قرار می گیرد
خاصیت گوشت شترمرغ چیست
در طب سنتی اعتقاد بر این می باشد که مصرف گوشت شتر مرغ ضد باد و ورم و سردی بدن می باشد، از این رو به افراد سرد مزاج مصرف آن را توصیه می کردند.
یافته های جدید پژوهشگران نشان می دهد که گوشت شتر مرغ به سبب دارا بودن امگا ۳ نقش زیادی در کاهش و رفع افسردگی دارد.
گوشت شتر مرغ دارای مقدار بسیار کمی سدیم می باشد به همین سبب مصرف آن برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند پیامدهای مضر چندانی ندارد.
از کامل ترین انواع گوشت ها گوشت شتر مرغ می باشد
این گوشت سرشار از انواع مواد مغذی لازم و ضروری برای بدن می باشد به همین سبب مصرف آن برای جوانان توصیه می شود.
گوشت شتر مرغ سرشار از آهن می باشد به همین سبب برای افرادی که از کم خونی رنج می برند و یا بانوانی که در دوره قاعدگی خونریزی شدیدی دارند مناسب است.
یکی از ترکیبات ارزشمند و مفید موجود در گوشت شتر مرغ امگ ا۳ می باشد. وجود این ترکیب مانع از لختگی خون شده و از بیماریهای قلبی و عروقی می کاهد.
گوشت شتر مرغ به سبب تعادل PH خود نقش بسیار زیادی در دفع برخی از باکتری های خطرناک برای بدن را دارد.
آمینو اسیدها که تشکیل دهنده پروتئین ها می باشد نقش زیادی در عضله سازی دارند گوشت شتر مرغ سرشار از انواع پروتئین ها می باشد به همین سبب در عضله سازی نقش زیادی دارد.
اگر سالمند هستید و یا در خانه افراد سالمند دارید بهترین نوع گوشت، گوشت شتر مرغ می باشد زیرا دارای امگا ۳ می باشد، فاقد چربی فراوان است و انواع مواد مغذی مورد نیاز افراد سالمند را تأمین می نماید.
گوشت شتر مرغ بسیار ترد می باشد به همین دلیل بیش از ۹۰ درصد آن هضم می گردد از این رو افرادی که مشکل گوارشی دارند بهتر است گوشت شتر مرغ مصرف نمایند.
از ترکیبات بسیار ارزشمند موجود در گوشت شتر مرغ ویتامی نE می باشد به همین سبب این گوشت یک آنتی اکسیدان قوی محسوب شده و در درمان نقرس مفید می باشد.
اگر از یک طرف به دنبال لاغری و کاهش وزن هستید و از سوی دیگر امکان و توان رژیم های سخت غذایی را ندارید گوشت شتر مرغ مصرف نمایید
زیرا دارای پایین ترین مقدار چربی در بین انواع گوشت ها می باشد.
همانگونه که می دانیم مصرف برخی از گوشت های قرمز مانند گوشت گاو و گوسفند برخی از انگل ها را به انسان منتقل می نمایند اما گوشت شتر مرغ هیچ گونه انگلی را به انسان منتقل نمی کند.
در طب سنتی و از قدیم الایام به ارزش گوشت شتر مرغ و نقش بالای آنتی اکسیدانی آن واقف بوده و در درمان نقرس و سیاتیک مصرف آن را توصیه می نمودند.
● مصرف پیه شتر مرغ در تکلم دوران کودکی مفید می باشد
● مالیدن پیه شتر مرغ بر اجزای بدن نوزادان سبب حرکت سریعتر آنها می گردد
● گوشت شتر مرغ به سبب دارا بودن آهن فراوان کم خونی زنان باردار را رفع می نماید
● گوشت شتر مرغ سرشار از انواع ویتامین ها، پروتئین ها و عناصر و ترکیبات مورد نیاز برای جنین و مادر جنین می باشد
● مصرف گوشت شتر مرغ به سبب دارا بودن چربی پایین از اضافه وزن دوران بارداری می کاهد، البته مصرف بی رویه می تواند مضر باشد
● افرادی که از سیستم گوارش ضعیفی برخوردارند با احتیاط مصرف کنند
● افراد که گرم مزاج می باشند مصرف گوشت شتر مرغ برای آنان مضر می باشد
از فواید گوشت بوقلمون چه می دانید؟
خواص گوشت شترمرغ در طب سنتی | سایت فتوکده