سایت فتوکده

روغن خراطین چیست + خواص روغن خراطین و طریقه مصرف

 .روغن خراطین چیست + خواص روغن خراطین و طریقه مصرف

 

  خواص روغن خراطین چیست

 


 
سایت فتوکده : سایتی برای همه
 
 

روغن خراطین چیست + خواص روغن خراطین

 

 

روغن خراطین که در طب سنتی قدیمی به  روغن کرم سرخ مشهور است از یک کرم خاکی بنام ایزینیا فتیدا بدست می آید و در صنعت داروسازی و بهداشی و دام و طیور استفاده می شود

 

یکی از اصلی ترین خواص روغن خراطین چیست ؟ حجم دهنده طبیعی عضلات است، در کتاب قانون بوعلی سینا چندین بار به خواص شگفت‌ انگیز روغن خراطین اشاره شده است

 

فواید روغن خراطین چیست؟

خواص روغن خراطین چیست؟

 

مکانیزم کارایی

 

سمانه رمضانی گیوی متخصص طب سنتی : این روغن با طبع گرم و خشک با تجمع خون در ناحیه گونه، لب‌ و غیره باعث حجیم و قرمز شدن این اعضا می‌شود

 

سابقه در ایران، چین و هند

 

این روغن که امروزه مورد توجه بسیاری از تولیدکنندگان صنایع آرایشی قرار گرفته از هزاران سال پیش در مسیر جاده ابریشم به عنوان راهکار طبیعی برای افزایش حجم لب، گونه و غیره در کشورهای ایران، هند و چین استفاده می‌ شده است

 

حجم دهنده سینه

 

یکی از اصلی ترین دغدغه روانی دختران جوان، سینه کوچک آنهاست که برای حل این مشکل تنها روش موثر عمل جراحی می باشد، اما قبل از این مرحله روغن خراطین را هم امتحان کنید

 

این روغن بر عکس کرم های شیمیایی تاثیر زیادی در التهاب پوست نداشته و با مکانیزم افزایش گردن خون در موضع در کمترین زمان اثر بخشی آن مشخص می شود

 

برجسته کردن گونه

 

این روغن طرفداران زیادی در بین بانوان دارد، برای داشتن یک گونه برجسته و خوش فرم بوتاکس تنها پیشنهادی هست که توسط دکترها ارائه می شود، اما تزریق گاها خطرات جبران ناپذیری دارد که به ریسک آن نمی ارزد

 

شما با مصرف این روغن ظرف یک دوره 40 الی 60 روزه تاثیر آن را خواهید دید

 

افزایش حجم و فرم لب ها

 

این روغن برای افزایش طبیعی حجم و فرم لب ها نیز پیشنهاد می شود، این روغن با افزایش میزان گردش خون و سطح فعالیت چربی پوست این نوحیه موجب افزایش حجم لب های خواهد شد

 

باسن و آلت تناسلی

 

از دیگر خواص این روغن برای خانوم های افزایش حجم باسن می باشد

 

در مردان نیز این روغن با افزایش میزان گردش خون و تحرک سلول های ناحیه آلت تناسلی می تواند موجب افزایش سایز و حجم آلت شود

 

ترمیم لک، جوش و تقویت مو

 

روغن خراطین همچنین علاوه بر خجم دهندگی دیگر خواص مفیدی هم دارد، این روغن موجب ترمیم جای جوش و زخم، کمرنگ کردن لک‌ها و تقویت و رشد موها می‌ شود

 

طریقه مصرف روغن خراطین

 

1- قبل از مصرف روغن خراطین، پوست خود را کاملا شست و شو دهید

 

2- موضع مورد نظر را ماساژ دهید تا پوست تحریک شده و جریان خون بیشتر شود

 

3- بعد از این ماساژ را با استفاده از روغن خراطین ادامه دهید و در پایان با سرد کردن آن ناحیه مثلا به وسیله گذاشتن کیسه آب سرد، روغن را در ناحیه مورد نظر مستقر و مستحکم کنید

 

جهت کسب نتیجه دلخواه لازم است روزی دوبار به مدت یک الی دو ماه به شکل مداوم از روغن خراطین در موضع مورد نظر استفاده شود

 

برای استفاده : مواد مغذی کافی در بدن

 

وجود خواص بسیار روغن – خراطین در صورتی که بدن فرد مواد مغذی کافی نداشته باشد و تغذیه و بنیه فرد دچار ضعف باشد مصرف این روغن نتیجه برای وی نخواهد داشت

 

تشخیصی روغن خراطین اصلی و تقلبی

 

روغن اصل مشخصاتی از قبیل رنگ اخرایی و بوی تند دارد که به مرور بر اثر ته نشین شدن ذرات معلق خراطین رنگ این روغن زرد می‌ شود

 

عوارض روغن خراطین

 

روغن‌هایی مثل خراطین که طبع گرمی دارند می‌توانند عوارضی باعث قرمزی، خارش، التهاب و جوش در پوست ایجاد کنند که البته این عوارض با توجه به مزاج افراد امکان بروز دارد

 

23 خواص وازلین که نمی دانستید

 

خواص و فواید روغن خراطین چیست | سایت فتوکده

این مطلب مفید بود؟ 1 0
مطالب پیشنهادی
نظــرات کاربران