۳۰ خواص حنا برای پوست و مو و سلامتی که نمی دانید

.خواص حنا برای پوست و مو و سلامتی که نمی دانید

 

  خواص حنا برای پوست و مو

 


 
سایت فتوکده : سایتی برای همه
 
 

۳۰ خواص حنا برای پوست و مو و سلامتی که نمی دانید

از جمله گیاهانی که از قدیم الایام مورد مصرف بوده است و امروزه هم جایگاه ویژه ای در بین مردم داشته و از محبوبیت خاصی برخوردار است، حنا می باشد.

گیاه حنا خوش رنگ و خوشبو است که هم استفاده موضعی و هم خوراکی دارد و در درمان امراض مختلفی مانند: سنگ کلیه، یرقان، چربی سوزی و ضد باکتری بودن نقش مهمی دارد.

در این مطلب با خواص حنا آشنا می شوید

خواص حنا برای پوست و مو

سلامت و شادابی پوست

تهیه ماسک حنا با ماست یک ترکیب مناسب برای از بین بردن لک، و پیسی صورت است، به این منظور به نسبت مساوی از هر دو را با هم ترکیب کرده و قبل از خواب به صورت بمالید و بعد از ۱۵ دقیقه با آب ولرم بشویید.

رنگ کننده طبیعی موی سر

از بهترین، شناخته شده ترین و همچنین کم عوارض ترین رنگ برای موی سر استفاده از حنا می باشد. از قدیم الایام و در طب سنتی یکی از بهترین مصارف برای حنا استفاده از آن به عنوان رنگ طبیعی مو ذکر شده است.

خاصیت ضد عفونی

از ویژگی های بارز حنا، ضد عفونت بودن و خاصیت ضد باکتریایی است که می تواند باعث از بین رفتن میکروب های بدن شود.

سلامت کبد

پوست گیاه حنا می تواند موجب درمان نارسایی کبد و مانع از بزرگ شده کبد گردد و اختلالات کبدی را رفع نماید. جوشانده پوست حنا در طول سه بار در هفته، می تواند مشکل را رفع نماید.

درمان اگزما

برگ حنا دارای خاصیت عالی برای درمان اگزما می باشد که برای این کار می توانید ترکیب برگ هلو و برگ حنا را با هم مخلوط کرده و با مقداری روغن بادام یا روغن زیتون مخلوط و به صورت ضماد استفاده کنید.

درمان یرقان

برگ و پوست گیاه حنا دارای خاصیت برای درمان زردی یا یرقان می باشد که به صورت جوشانده می تواند مفید و مؤثر باشد.

التیام دردهای موضعی

برای افرادی که داری درد های موضعی هستند مصرف حنا به صورت موضعی می تواند موثر باشد و این به علت خواص ضد التهابی این گیاه است.

حنا برای دستگاه تناسلی

زنانی که از مشکلات ترشحات مهبلی و سوزاک رنج می برند، ریشه حنا را جوشانده و در وان حمام بریزند و با مقداری آب ولرم خنک کرده و دو نوبت در روز در آن بنشینند.

ضد آلرژی

خاصیت دیگر حنا ضد التهابی بودن آن است؛ به این دلیل برای افرادی که به برخی داروها و گیاهان آلرژی دارند، این دارو تجویز می شود. مصرف آن به صورت خوراکی و هم به صورت موضعی، ضد آلرژی است.

ضد بید زدگی لباس

از خواص گل و برگ حنا، خاصیت از بین بردن بید زدگی به لباس ها است. برای این منظور برگ و یا گل حنا را لابه لای لباس ها قرار دهید.

ضد التهابات و جوشهای دهانی

خاصیت جوشانده حنا می تواند به راحتی التهاب و جوش های دهانی را از بین ببرد؛ به این منظور می توانید جوشانده حنا را شب ها قبل از خواب و صبح ها پیش از صبحانه مزمزه کنید.

از بین بردن بوی بد پا

از دیگر خواص گیاه حنا به دلیل خوشبویی، به ویژه در گل آن می باشد که می تواند اثر بد بوی پا را از بین ببرد. برگهای این گیاه را بجوشانید و پای خود را در آن بشویید

همچنین می توانید مقداری از آن را داخل کف کفش بریزید تا بوی بد را از بین ببرد.

فواید حنا برای سردرد

برای افرادی که دچار سر دردهای مزمن می شوند، می توان ترکیب پودر حنا با سرکه را به صورت خمیری یک دست آماده کرده و بر پیشانی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

تقویت بینایی

از خواص بسیار جالب حنا تقویت بینایی می باشد که از طریق ضماد کردن حنا بر روی چشم علاوه بر تقویت چشم، از امراض چشمی مانند التهابات و گل مژه بکاهید.

رشد مو و ناخن

از قدیم الایام جهت سلامت و رنگ مو و ناخن و یا افزایش رشد ناخن، از حنای دم شده استفاده می کردند که امروزه هم بسیار شایع و محبوب می باشد.

تقویت میل جنسی

گیاه حنا می تواند موجب تقویت جنسی شود. برای این منظور ترکیب حنا را با آب مخلوط کرده و نیم ساعت بجوشانند و بعد کف دست و پا را حنا بگیرند.

خاصیت حنا برای پوست

● حنا خاصیت خنک کنندگی دارد؛ از این رو از گر گرفتگی بدن به ویژه پوست می کاهد.

● برگ و گل حنا با خاصیت ضد التهابی، از قارچ پوستی می کاهد.

خواص حنا برای مو

● موی سرتان را حنا کنید تا شوره سرتان کم شود

● برای از بین بردن ریزش سر از جوشانده برگ آن برای شستن موی سرتان استفاده کنید

● از بین بردن خارش سر با مخلوط حنا با روغن بادام تلخ و یا با حنا گرفتن موی سر

از بین بردن امراض اندام های درونی

از خواص مهم دیگر حنا این است که می تواند امراض مانند سنگ کلیه، سنگ مثانه، طحال و نارسایی کبدی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. به این منظور برگهای حنا را یک نیم روز بخیسانید و آن را غرغره کنید و یا ۲ گرم پودر خشک شده، گل حنا را بخورید.

رفع شپش سر

از خواص بسیار مهم حنا، ترکیب آن با آبلیمو است. با همین ترکیب می توان از شپش موی سر خلاص شد. این ترکیب حداقل سه ساعت باید روی سر بماند تا نتیجه بخش باشد

خواص حنا برای نرم کنندگی مو و پوست

اگر به دنبال یک نرم کننده قوی برای مو سر یا پوست خود هستید پودر حنا را به تنهایی یا با ترکیب کردن با عسل، بر مو و صورت خود بمالید.

تنظیم فشارخون

دانه های حنا با اثر مستقیم و مؤثری که بر سیستم قلب و عروق دارد، از تشکیل پلاک در خون جلوگیری کرده و از حملات قلبی و سکته، جلوگیری می کند.

کاهش دردهای قاعدگی

برگهای حنا با خاصیت ضدالتهابی فوق العاده می تواند برای کاهش درد های قاعدگی استفاده شود؛ به این منظور جوشانده این برگها را روزانه یک یا دو نوبت مصرف نمایید.

درمان آفتاب سوختگی

حنا دارای خاصیت خنک کنندگی بالا است به این منظور تهیه ماسک حنا با ترکیب آب یا شیر می تواند در درمان آفتاب سوختگی کمک کند.

رفع جوش

حنا خاصیت ضد باکتریایی دارد که به راحتی می تواند جوش و آکنه صورت را از بین ببرد. به این منظور یک قاشق از پودر حنا را با آب و یک لیمو ترش ترکیب کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بر صورت بمالید بعد بشویید.

التیام زخم و التهابات

برگ و گلهای حنا به سبب خاصیت ضد التهابی خوبی که دارد، از عفونت های ناشی از زخم التهاب پوستی جلوگیری کرده و در درمان زخم ها می تواند اثر بخش باشد.

سم زدای قوی بدن

خاصیت دیگر برگهای حنا، این است که با خیساندن آن در آب به مدت نیم ساعت و نوشیدن آب آن می تواند سم زایی مناسب برای پاکسازی بدن به ویژه طحال و کبد باشد.

درمان آرتروز

روغن حنا دارای خاصیت ضدالتهابی قوی می باشد که برای دردهای عضلانی، رماتیسم و آرتروز می تواند موثر باشد. شب ها پیش از خواب در محل درد بمالید و صبح روز بعد با آبگرم محل را بشویید و ماساژ دهید.

رفع گرفتگی مجاری ادرار

برای رفع این مشکل می توانید روزانه مقداری از برگهای حنا را در آب بخیسانید و بعد از یک یا دو ساعت آن را صاف کرده و بنوشید.

مصرف حنا در زنان باردار

● مصرف حنا در زنان باردار موجب سقط جنین می شود.

● هر چند هنوز تحقیقات جامعی در این باره صورت نگرفته اما حتی الامکان از مصرف حنا در دوران بارداری اجتناب کنید.

مضرات حنا

● در صورت هر گونه عوارض یا آلرژی می توانید همراه با کتیرا آن را مصرف کنید

● از مهم ترین و شایع ترین مضرات حنا، مشکلات تنفسی و ریوی است. بنابراین افراد با این پیش زمینه کمتر مصرف کنند

● مصرف ان نباید روزانه بیش از ۵ گرم باشد

خواص حنا برای مو و بدن چیست | سایت فتوکده

مطلب مفید بود ؟ ۱۰۶ ۸

2 نظر برای این مطلب ثبت شده است:

سارا

۲۲ مرداد ۱۴۰۰


خیلی خوب بود

علی تفرشی

۲۹ فروردین ۱۳۹۹


مرسی از اطلاعات حنا. ممنون از شما❤

شما هم بخوانید