خواص پنیرک + ۱۶ خاصیت گیاه پنیرک با عرق و روغن

خواص پنیرک برای عفونت زنان و سرفه و خلط

خواص پنیرک برای عفونت رحم زنان خاصیت پنیرک برای پوست و مو روغن گیاه پنیرک چه خواصی دارد خواص عرق پنیرک برای سرفه و سنگ کلیه را در سایت فتوکده می خوانید

خواص پنیرک چیست

پنیرک از گیاهان خزنده بوده و نام علمی این گیاه Malva sylvestris و از تیره پنیرکان می باشد، شکل برگ در آن گرد و دایره مانند، فاقد مزه و خشن است.

پنیرک گیاهی یکساله، پایا و علفی بوده و ساقه آن استوانه ای شکل و به صورت تکی یا چندتایی، افراشته یا خمیده به طرف بالا و یا پایین، بدون کرک یا کرکدار است.

گیاه پنیرک خودرو بوده و در بیشتر نقاط می روید و این گیاه ریشه های سفید و آبدار دارد و طبیعت گیاه پنیرک کمی سرد و معتدل می باشد.

قسمت های مورد استفاده این گیاه ریشه، برگ و گل می باشد و پنیرک فواید درمانی زیادی داشته و می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن، درمان سردرد و ترمیم سریع زخم ها کمک کند.

خاصیت عرق پنیرک برای سلامتی پوست و مو و رحم

۱۶ خاصیت پنیرک برای سلامتی بدن

پنیرک برای سرفه و سینه

گیاه پنیرک باعث بهبود تحرکات مخاط دهان، گلو درد و استفراغ و همچنین درمان ورم لوزه ها، ضد سرفه های خشک و گرم می باشد.

این گیاه سینه را نرم کرده و باعث رفع التهابات ریوی می شود.

خواص هورمونی

هورمون های موجود در پنیرک باعث مستحکم شدن عضلات رحم مانند لگن و رفع التهابات ریوی می شود. این هورمون ها فواید زیادی بر روی بدن دارند باعث افزایش تولید شیر در مادران می شوند.

درمان ورم پروستات

از دیگر اثرات مثبت گیاه پنیرک برای مردان درمان ورم پروستات می شود. علائم این بیماری سختی ادرار و شروع دیر هنگام ادرار می باشد.

بیماری پروستات در مردان، با متورم شدن پروستات باعث تنگ شدن مجرای ادراری در مردان و به همین علت دفع ادرار در این بیماران سخت می شود.

بهبود گوارشی

خواص گوارشی پنیرک در بهبود اشخاصی که دارای معده و روده ی تنبل و همچنین دچار بیماری یبوست هستند، موثر می باشد.

نوشیدن عرق پنیرک، ضد ورم مجاری گوارشی، مفید برای طحال و معده، و همچنین موثر برای درمان زخم معده و روده و تسکین درد روده می شود.

رمان ناراحتی های پوستی

پنیرک در ترمیم زخم های پوستی و نرم کنندگی پوست مفید می باشد. این گیاه خاصیت ضد التهابی داشته و از ایجاد التهاب های پوستی در بدن جلوگیری می کند.

عرق پنیرک برای اسهال خونی

عرق پنیرک اسهال آور بوده و ملین می باشد. مصرف این عرق به مقدار یک فنجان برای درمان بیماری اسهال خونی نیز موثر می باشد. 

پیشگیری از سوء هاضمه

ازد یگر خواص عرق پنیرک می تواند به پیشگری ان از سو هاضمه اشاره کرد، همچنین باعث دفع خلط از گلو شده و علاوه بر این، ضد صفرا بوده و برای رفع سوطش ادرار نیز مفید است

خاصیت پنیرک برای رشد مو

روغن پنیرک باعث افزیش رشد موها می شود.

یک روغن گیاهی را با روغن مخلوط ترکیب کرده و به موها و پوست سر خود بمالید و ماساژ دهید تا گردش خون را به سمت فولیکول های مو تقویت کند و این کار باعث افزایش رشد موها می شود.

پنیرک برای سلامت روان

اشخاص عصبی و استرسی برای رفع این مشکل خود می توانند بوی روغن پنیرک را استشمام کنند، تا اعصبشان آرام شود. با این کار سطح افسردگی و استرس کاهش می یابد و در این امر زیاده روی نکنید.

خاصیت ضد پیری پنیرک

برخی از روغن هایی وجود دارند که به طور طبیعی فرآیند سالخوردگی را کاهش می دهند بدون داشتن هیچ عارضه جانبی. پنیرک دارای ترکیباتی است که به معکوس کردن فرآیند سالخوردگی کمک می کند.

با روغن پنیرک پوست پیر را ماساژ دهید تا پوست مرطوب و سفت تر شود.

پنیرک برای تقویت سیستم ایمنی

سیستم ایمنی مسئول حذف و از بین بردن باکتری ها و میکروب ها می باشد.

روغن پنیرک برای تقویت سیستم ایمنی بسیار عالی می باشد، زیرا کاملا بی خطر است و روغن این گیاه بسیار قوی بوده و نمی توان آن را به تنهایی استفاده کرد.

درمان سنگ کلیه با روغن پنیرک

روغن پنیرک یک درمان خیلی موثر برای سنگ کلیه است.

با اضافه کردن این روغن به چند داروی گیاهی دیگر می توان برای درمان سنگ کلیه استفاده کرد، استفاده از این روغن باعث تسکین درد و درمان سنگ کلیه می شود.

خواب باکیفیت

روغن پنیرک دارای ترکیبات تسکین دهنده بوده که باعث خوب خوابیدن می شود.

قبل از رفتن به رختخواب شقیقه های خود را با این روغن ماساژ دهید یا بخار آن را تنفس کنید. از برگ های خشک این گیاه نیز می توان چای تهیه کرد و قبل از خواب نوشید.

ضد التهاب

برای تسکین نیش حشرات، آفتاب سوختگی یا خارش پوستی استفاده از ژل یا پماد دارای پنیرک می تواند التهاب و روم را به میزان زیادی کاهش دهد.

استفاده از روغن پنیرک روی نواحی درد در مفاصل، باعث رفع درد می شود.

خواص پنیرک برای عفونت زنان

استفاده از عرق پنیرک برای درمان عفونت های مثانه، سرفه های شدید و اسهال خونی موثر بوده و مصرف دم کرده این گیاه برای افرادی که به یبوست دچارند و معده و روده تنبلی دارند، توصیه می شود.

نرم کننده پوست

از جوشاندن برگ و گل پنیرک در مقداری آب محلولی بدست می آید که اثر نرم کنندگی در پوست بدن داشته و مالیدن آن بصورت لوسیون بر روی پوست، آرامش و نرمی خاصی را به پوست می بخشد.

مضرات پنیرک

● زنان باردار نباید از پنیرک استفاده کنند و برای آنان بسیار مضر می باشد و مصرف بیش از حد این گیاه در افراد عادی باعث بهم ریختن معده های ضعیف می شود

● افرادی که با گیاهان دارویی آلرژی دارند باید در مصرف پنیرک بسیار احتیاط کنند

● بیماران مبتلا به دیابت و کسانی که بدنشان به تغییرات قند خون حساسیت نشان می دهد، باید در مصرف این گیاه احتیاط کنند؛ زیرا منجر به کاهش قند خون می شود

آشنایی با خواص خرفه

خواص عرق پنیرک برای عفونت زنان | سایت فتوکده

مطلب مفید بود ؟ ۶۳ ۱۱

شما هم بخوانید