روش های ساده و دشواری برای کسب سود از بازارهای مالی وجود دارد که یکی از ساده ترین ها کپی تریدینگ است؛ در این تکنیک، کاربر به طور دقیق از معاملات یک معامله گر حرفه ای تقلید می کند و سرمایه خود را به او می سپارد. این روش برای شرایط افراد مبتدی و کسانی که زمان کافی برای ترید ندارند مناسب است، اما از کدام پلتفرم برای کپی ترید استفاده کنیم؟ با ما همراه باشید تا در این مقاله با بهترین پلتفرم های کپی تریدینگ آشنا شویم!
در دنیای مالی و بازارهای گوناگون، پلتفرم ها و سایت های فراوانی برای Copy Trading وجود دارند. برخی از آن ها بروکر یا صرافی هستند و همراه با خدمات اصلی خود، امکان کپی تریدینگ را نیز ارائه می دهند؛ همچنین وب سایت هایی وجود دارند که صرفا این سرویس را فراهم کرده یا در کنار بقیه خدمات، بیشتر روی آن تمرکز دارند. در ادامه به معرفی بهترین پلتفرم های کپی تریدینگ می پردازیم.
شما در زولو ترید ( Zulu Trade) به راحتی می توانید حساب خود در بروکرها و پلتفرم های دیگر را به حساب خود در زولو ترید پیوند بزنید و اقدام به کپی تریدینگ نمایید. زولو ترید یکی از بهترین پلتفرم های کپی تریدینگ در جهان می باشد که مورد توجه تریدهای زیادی قرار گرفته است.
امکانات زولو ترید:
آوا ترید (AVATRADE) یکی از بهترین پلتفرم های کپی تریدینگ می باشد که، در کشور ایرلند تاسیس شده است و توسط بانک ایرلند تنظیم شده است.
این پلتفرم مستقیما از متاتریدر ۵ قابل دسترسی می باشد. یکی از معایب آواترید این است که، کمیسیون های غیر فعال در آن بالا می باشد.
امکانات آواترید:
کوین ماتیکس (Coinmatics) یک سیستم معاملاتی کپی تریدینگ و استراتژیست معاملات ارز دیجیتال می باشد که در سال ۲۰۱۸ ایجاد شده و فعالیت مناسبی را در این زمینه داشته است.
امکانات کوین ماتیکس:
ای تورو (eToro) یک کارگزار معاملاتی می باشد که در سال ۲۰۰۶ ایجاد شده است. فعالیت آن بیشتر در حوزه کپی ترید فارکس می باشد و روی ارزهای دیجیتال، شاخص ها و ETF ها فعالیت می کند.
درحال حاضر بیش از ۲۵ میلیون کاربر در سطح جهان دارد و اسپانسر تیم های ورزشی چون آرسنال و استون ویلا می باشد.
امکانات ای تورو:
علاوه بر پلتفرم های معرفی شده در این مقاله، بروکر های دیگری وجود دارند که خدمات کپی ترید را به معامله گران ایرانی ارائه می دهند. برای آشنایی با هرکدام از آن ها حتما مقاله های معرفی کپی ترید ارانته، کپی ترید آرون گروپس، سایت اصلی الیمپ ترید، بررسی بروکر آمارکتس، کسب درآمد از کپی تریدینگ، چگونه کپی تریدر شویم و … را در رسانه های تخصصی معاملات کپی ترید ازجمله ریبیت کانال VIP فارکس سیگنال رایگان کپی ترید بیزنس copytrade، اینوستینگ Investing.com، اف ایکس لیدرز FXLeaders و دیگر سایت های معتبر مطالعه کنید.
در فارکس، کپی ترید به دو شکل اصلی انجام می شود. معامله گران بر اساس میزان تجربه و مهارت می توانند از یکی از روش های خودکار و دستی کپی تریدینگ استفاده کنند؛ انواع کپی ترید در فارکس:
یکی از روش های سرمایه گذاری که فرد بدون انجام معامله مستقیم می تواند به کسب سود و درآمد بپردازد حساب پم می باشد. در حساب PAMM که مخفف Percentage Allocation Management Module می باشد و به معنی سپردن بخشی و یا درصدی از سرمایه خود به فردی که با آن به معامله بپردازد.
در اصل می توان حساب پم را یک حساب مدیریت شده دانست که تعدادی سرمایه گذار تصمیم گرفته اند که سرمایه و پول خود را به یک یا چند مدیر سرمایه بسپارند تا این مدیران با توجه به دانش و سابقه خود در بازارهای مالی اقدام به انجام معاملات نمایند.
در حقیقت، هدف نهایی تکنیک های پم و کپی ترید یکسان است: کسب سود و درآمد غیرفعال؛ کپی تریدینگ به معنای تقلید فرد از سفارشات معامله گران موفق و حرفه ای است، در حالی که از سوی دیگر در حساب های پم، یک مدیر سوم شخص مدیریت سرمایه افراد را بر عهده می گیرد و به نمایندگی از آن ها به معامله می پردازد.
کپی ترید یک روش منحصر به فرد و مناسب برای کسب سود از طریق معامله دارایی بدون دخالت مستقیم سرمایه گذار است. شما می توانید با استفاده از بهترین پلتفرم های کپی تریدینگ و توجه به موارد مهم در این زمینه، درآمد غیرفعال داشته باشید و به سود برسید. با این حال، باید توجه داشت که در معاملات معامله گران حرفه ای هم احتمال خطا و بروز خسارت وجود دارد. شما چه تجربه ای از بهترین پلتفرم های کپی تریدینگ دارید؟!
منابع: ریبیت کانال VIP فارکس سیگنال رایگان کپی ترید بیزنس copytrade – رسانه آموزشی فارکس آکادمی Forex Academy – اینوست و پدیا Investopedia